Vine a descobrir la Carta Collbaix Hivern de l'Hostal Soler

Coincidint amb el primer dia de febrer de 2019, l’Hostal Soler, presenta la seva nova carta per a la temporada d’hivern del Soterrani el restaurant de l’establiment hoteler de Sant Joan de Vilatorrada.

En aquesta ocasió com a productes de temporada es presenten diversos plats amb calçots i carxofes, que s’incorporen a la Carta Collbaix, on podreu trobar plats preparats seguint la cuina tradicional i elaborats amb productes de proximitat i de temporada.

Fustes de formatge, embotits, amanides, carpaccio, cigrons són algunes de les propostes d'entrants de la Carta Collbaix, carns a la brasa, entrepans al plat, peixos, magret d'ànec, melós de vedella, com a segons i per postres algunes de les nostres especialitats elaborades de forma artesana elaborades per nosaltres.
A la Carta Collbaix, l'acompanyen com ja és tradicional els Menús de Palou i de l'Horta, dues propostes Km0, que en aquesta nova temporada, tenen com a novetat que no incorporen la beguda, perquè el client pugui triar entre l'ampli ventall de propostes amb alcohol i sense alcohol, també els preus dels menús s'han ajustat a la baixa, sent ara el seu preu de 24 i 21 euros respectivament.
El Soterrani de l'Hostal Soler el trobareu al C/ Major, 87 de Sant Joan de Vilatorrada, i per reserves podeu trucar al 93 875 19 07.